Nieuws

Vanaf 1 februari 2018 geldt
Verjaardagskorting 50% op het diner ook in het weekend (neem uw legitimatie mee) Sterrenbeeldkorting: 25% op het diner ook in het weekend (dus geen cadeaus meer).
Vacature

Restaurant Tang Dynastie in Almere Buiten zoekt voor haar restaurant een ober of serveerster met horeca-ervaring of horeca-diploma.

Arbeidsvoorwaarden en -tijden worden tijdens een sollicitatiegesprek overlegd.

Geïnteresseerden kunnen hun C.V. mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Per 1 januari 2016 is het verboden plastic tasjes gratis mee te geven

Het gratis meegeven van een plastic tas is per 1 januari 2016 verboden. Door de consument voor de tasjes te laten betalen wil de Nederlandse regering de milieuvervuiling terugdringen. De plastic tas staat namelijk hoog op de lijst van meest gevonden zwerfafval in de natuur.

Het verbod geldt voor alle plastic tassen, ongeacht de wanddikte. Wij als horecaondernemers mogen geen gratis plastic tas meer meegeven aan u. Alleen bezorgdiensten mogen nog gratis plastic tasjes verstrekken. Bij ons kunt u nog steeds een plastic krijgen tegen een kleine vergoeding van €0,05.

HOME      IMPRESSIE      ACTUEEL      FACILITEITEN      BEZORGING      ONLINE BESTELLEN      CONTACT

© Tang Dynastie - Ontwerp & realisatie - webteam4u.nl