Privacyverklaring

Tang Dynastie B.V., gevestigd aan Sumatraweg 2 1335 JM - Almere, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens:http://www.tang-dynastie.nlSumatraweg 21335 JM - AlmereTel. 036 521 3010 Yukha. Tang. is de Functionaris Gegevensbescherming van Tang Dynastie B.V. Hij/zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Persoonsgegevens die wij verwerken Tang Dynastie B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Voor- en achternaam Telefoonnummer E-mailadres Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk) Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken Tang Dynastie B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren Tang Dynastie B.V. analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren. Geautomatiseerde besluitvorming Tang Dynastie B.V. neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Tang Dynastie B.V.) tussen zit. Tang Dynastie B.V. gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene] Hoe lang we persoonsgegevens bewaren Tang Dynastie B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: (Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden Personalia > Bewaartermijn > Reden Adres > Bewaartermijn > Reden Enzovoort > Bewaartermijn > Reden Delen van persoonsgegevens met derden Tang Dynastie B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken Tang Dynastie B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Tang Dynastie B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/   Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Tang Dynastie B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Tang Dynastie B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Hoe wij persoonsgegevens beveiligen Tang Dynastie B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees verder

Bezorgservice

Bezorgdienst Algemeen bezorging Algemeen
klok Algemeen

Vandaag
Afhaaltijden  12:00 - 22:00
Bezorgtijden 12:00 - 21:45

scouter Algemeen

Bezorgkosten?
Raadpleeg de bezorgkosten in uw wijk
of postcode gebied hieronder.

locatie Algemeen

Sumatraweg 2
1335 JM - Almere
036 521 3010 / 036 529 5577

Bezorggebied door heel Almere

Postcode   Naam wijk of buurt   Bezorgkosten   Gratis vanaf   Minimumbestelbedrag
                 
1339, 1335, 1336   Eilanden, Regenboogbuurt, Oostvaarders, Seizoenenbuurt, Striphelden en Sierradenbuurt   € 1,50   € 25,00   € 15,00
               
                 
1333, 1338, 1334   Landgoederen, Molen-,Bouwmeester, Fauna, Bloemenbuurt, Almere Buiten Centrum   € 1,50   € 25,00   € 15,00
                 
1331 en 1332   Buitenvaart, De Vaart   € 1,50   € 25,00   € 15,00
                 
1328 en 1318   Tussen de Vaarten en Verzetswijk   € 2,50   € 25,00   € 15,00
                 
1326, 1325, 1329   Parkwijk, Danswijk, Filmwijk, Sallandse Kant   € 3,50   € 35,00   € 25,00
                 
1341, 1343 en 1349   Almere Hout   € 3,50   € 50,00   € 25,00
                 
1351, 1352, 1353, 1354, 1355, 1355, 1356, 1357, 1358, 1359   Almere Haven   € 4,50   € 50,00   € 25,00
                 
1361, 1362, 1636,   Almere Poort   € 4,50   € 50,00   € 25,00
                 
1309, 1311, 1312, 1313, 1314, 1316, 1317,   Almere Stad   € 3,50   € 50,00   € 25,00

CATERING

Graag leveren wij onze Chinese en Japanse gerechten bij u thuis of uw bedrijf. De gerechten die u kunt bestellen treft u hieronder aan: U kunt ook een buffet (bij uw thuis of uw bedrijf) door ons laten bezorgen (vanaf 20 personen). Graag maken wij een offerte op maat voor u.

MEENEEM-OF BEZORGINGSPRIJSTLIJST
JAPANSE MENUKAART
SUSHI BOX

Bij bestellingen vanaf €25,00 bezorgen wij gratis in Almere-Buiten en Tussen de Vaarten. Daaronder berekenen wij €1,50 aan bezorgkosten en €2,50 aan postcode 1328 en 1318. Er geldt een minimuumbestelbedrag van €15,00 (inclusief bezorgkosten).

Voor bestellingen vanaf €50,00 bezorgen wij ook gratis in Almere-Stad (behalve Tussen de Vaarten = 1328 en 1318 zie hierboven), Hout, Haven en Poort. Daaronder wordt €5,00 aan bezorgkosten berekend.

BETAALWIJZE

U kunt pinnen of contant betalen aan de deur. Via onze online webshop kunt u ook met ideal betalen.
U kunt uw bestelling doorgeven aan onze bezorglijn: 036 529 55 77.
Onze keuken is geopend vanaf 12:00 tot 22:00. De laatste bezorging is om 21:45.


Lees verder

Geschiedenis

Drie generaties Chinese horeca traditie

MULTICULINAIR AZIATISCH RESTAURANT "TANG DYNASTIE"

BESTAAT OP 29 MEI 2015, 5 JAAR! HOU ONZE ACTIES IN DE GATEN VOOR DEZE VIERING.

Al drie generaties lang is onze familie actief in de Chinese horeca. De oorsprong van onze restaurateurfamilie in Nederland gaat meer dan veertig jaar terug. In 1966 is het allemaal begonnen. Onze opa - Hop Hing Tang - was de eerste generatie die uit Hong Kong naar Nederland kwam om in de Chinese horeca te werken. In 1972 opende hij zijn restaurant "Lin Far" aan de Boerhaavelaan in Schiedam. Dit was echter niet zijn eerste zaak. Eerder exploiteerde hij samen met een aantal vrienden een restaurant aan de Zeedijk in Amsterdam.

Het restaurant in Schiedam had hij samen met onze vader - Kwok Ling Tang - de tweede generatie. Opa werkte in de keuken en onze vader en moeder namen de bediening voor hun rekening. Oma verzorgde de kleinkinderen. En dat zijn wij als derde generatie. Toen opa met pensioen ging, namen onze ouders het restaurant in Schiedam over. Na bijna twintig jaar besloten zij zich te vestigen in Hoorn, waar zij in 1989 Chinees-Indisch restaurant "Lin Wah" openden. In 1991 is "Lin Wah" verhuisd naar winkelcentrum "Muziekwijk" in Almere. Hier heeft bovendien de derde generatie haar intrede gedaan. Inmiddels leven de grondleggers van Tang Dynastie niet meer: In 1997 overleed onze opa op 83-jarige leeftijd en in 2010 overleed onze oma. Zij was 94 jaar oud geworden. Inmiddels zijn onze ouders ook met pensioen, maar die komen nog regelmatig in het restaurant. 

Lees verder

Nieuws

Vanaf 1 februari 2018 geldt

Verjaardagskorting 50% op het diner ook in het weekend (neem uw legitimatie mee) Sterrenbeeldkorting: 25% op het diner ook in het weekend (dus geen cadeaus meer).

Vacature

Restaurant Tang Dynastie in Almere Buiten zoekt voor haar restaurant een ober of serveerster met horeca-ervaring of horeca-diploma. Arbeidsvoorwaarden en -tijden worden tijdens een sollicitatiegesprek overlegd. Geïnteresseerden kunnen hun C.V. mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Per 1 januari 2016 is het verboden plastic tasjes gratis mee te geven

Het gratis meegeven van een plastic tas is per 1 januari 2016 verboden. Door de consument voor de tasjes te laten betalen wil de Nederlandse regering de milieuvervuiling terugdringen. De plastic tas staat namelijk hoog op de lijst van meest gevonden zwerfafval in de natuur. Het verbod geldt voor alle plastic tassen, ongeacht de wanddikte. Wij als horecaondernemers mogen geen gratis plastic tas meer meegeven aan u. Alleen bezorgdiensten mogen nog gratis plastic tasjes verstrekken. Bij ons kunt u nog steeds een plastic krijgen tegen een kleine vergoeding van €0,05.

Lees verder

Meer artikelen...

HOME      IMPRESSIE      ACTUEEL      FACILITEITEN      BEZORGING      ONLINE BESTELLEN      CONTACT

© Tang Dynastie - Ontwerp & realisatie - webteam4u.nl