ConceptenOntdek onze menukaart

Aziatische tapas (All You Can Eat)

(niet te combineren met andere concepten)
Prijs per persoon €24,00 maandag t/m donderdag en €25,50 vrijdag t/m zondag en feestdagen (behalve Kerst). Prijs is exclusief drankjes.
Kinderen van 4 t/m 7 jaar €8,50 en van 8 t/m 12 jaar €12,50, 65+ €20,50 op maandag t/m donderdag en €23,00 op vrijdag t/m zondag en feestdagen (behalve Kerst). MenukaartMenukaart English

SPELREGELS
Het dinerconcept "All You Can Eat" is beschikbaar vanaf 16:00 uur;
U kunt in 3 uur tijd onbeperkt van onze kaart bestellen;
U kunt 5 ronden bestellen en per ronde max. 5 items per persoon;
U kunt nogmaals bestellen, indien de vorige bestelling al geconsumeerd is;

Om verspilling te voorkomen, hanteren wij een verspillingbeleid. Bestel dus alleen zoveel u kunt eten. Restanten als gevolg van overbestelling worden in rekening gebracht. Sushi €1,00 per stuk, warme gerechten €2,50 per gerecht. Helaas kunt u deze niet meenemen.

Aziatische menukaart (a la carte)

Wilt u verrast worden? Probeer ons gebalanceerd 5-gangenverrassingsmenu voor €39,50.

Bent u een kleine eter, dan kunt u uiteraard ook alleen een (hoofd)gerecht bij ons restaurant bestellen. Ook serveren wij vegetarische gerechten. Menukaart

Zaken/Lunch
Menukaart
Meeneem- en bezorgingsprijstlijst
Menukaart
Japanse menukaart (afhaal & bezorging)

Japanse familie sushibox (afhaal & bezorging)

Fondue menukaart

€24,50 per persoon. Het liefst 1 dag vantevoren of vroeg in de ochtend reserveren. Wij serveren vlees, vis en diverse seizoengroenten bij de Chinese fondue. Mocht u speciale wensen hebben, dan kunt u dit aan ons doorgeven.

Tijdens de voorjaar is onze echte Chinese fondue zoals in China gegeten wordt ook een heerlijke aanrader. Een mager en overheerlijke variant van onze keuken. Heel erg gezellig om te doen. Aan tafel kunt u met de draadlepels naar eigen voorkeur vlees, vis en groenten in de bouillon zelf bereiden. Chinees fondue is mager en dus wordt u er niet dik van, maar het is wel iets wat u nooit zult vergeten! Menukaart

Walking diner

Voor groepen (vanaf 20 personen) kunnen wij in overleg met u een op maat arrangementsmenu afstemmen naar uw budget. U kunt kiezen voor een besloten gezelschap in een van onze zalen in de vorm van een walking diner (lopend buffet) of diner.

Wanneer u het prettiger vindt dat wij het eten bij uw thuis of bedrijf bezorgen (vanaf 15 personen), dan is het uiteraard ook mogelijk.

Bekijk ook onze uitgebreide Drankkaart
 

Catering aan huis of bedrijf (vanaf 20 personen)

Chafing dishesGraag overleggen wij met u wat uw wensen zijn. Prijs vanaf €15,00 per persoon. Afhankelijk welke gerechten u wenst te bestellen, kunnen wij een prijsopgave aan u offreren. U kunt uw menu zelf samen en uiteraard geven wij u ook graag ons advies. Onze gerechten worden in chafing dishes geserveerd. Deze service is gratis. Eventueel kunnen wij ook borden en bestekken meeleveren. Deze kosten bedragen € 1,00 per persoon. Gratis bezorgservice.

KIDS

Voor kinderen van 4 -12 jaar serveren wij kindermenu's voor €8,50,-. Hieruit kunnen zij kiezen uit nasi, bami of patat en kipsaté, miniloempia's, sushi of frikadel/kroket. Hier is een nagerecht bij inbegrepen. Voor ons all you can eat concept geldt voor kinderen van 4 t/m7 jaar €8,50 en van 8 tot en met 12 jaar €12,50.